Copiii de la Centrul social „Best Life” au preparat prăjituri la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu”

0
233

copiiO grupă de copii de la Centrul social multifuncţional „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei a participat, săptămâna trecută, la o activitate de formare a abilităţilor practice, desfăşurată la Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chiţu”.  Cu acest prilej, cei mici au învăţat să prepare pizza şi cornuleţe de post, sub coordonarea mai multor cadre didactice şi elevi ai instituţiei de învăţământ menţionate.

Beneficiarii aşezământului social au fost întâmpinaţi de directorul adjunct al şcolii, prof. George Călăfăteanu, care le-a urat bun venit şi le-a vorbit despre scopul acestor acţiuni, exprimându-şi totodată bucuria revederii copiilor. Directorul adjunct a subliniat că printre proiectele de suflet ale Colegiului „Gheorghe Chiţu” se află sprijinirea copiilor care provin din familii aflate în dificultate, încercând astfel să contribuie la dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă a acestora.

Colaborarea dintre Centrul social „Best Life” şi Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu” este de tradiţie, în fiecare an desfăşurându-se mai multe acţiuni recreative şi educative la care sunt invitaţi copii aflaţi în grija Arhiepiscopiei Craiovei.