Cosmin Enea a trecut la PSD de la PNL, alături de 12 primari şi trei consilieri judeţeni

2
409

12 primari şi trei consilieri judeţeni din partea PNL Dolj şi-au anunţat ieri susţinerea pentru guvernarea Ponta, în frunte cu deputatul Cosmin Enea care a trecut în tabăra PSD “pentru a continua proiectele USL”.

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a lansat oficial invitaţia şi către alţi membri PNL de a se alătura proiectului USL, dar din interiorul PSD. „După ruperea USL Dolj în urma discuţiilor de săptămâna trecută, o parte din membrii PNL şi-au exprimat dorinţa de a adera la acest proiect USL. Noi, PSD, am decis să continuăm proiectul politic cu angajamentele pe care le-am făcut electoratului şi vă spun că orice membru PNL care îşi doreşte să adere la acest proiect este binevenit. Locul liberalilor adevăraţi este în USL, pentru că până la urmă pentru asta ne-au votat oamenii, şi avem nişte angajamente pe care dorim să le ducem la capăt împreună cu cei care doresc să vină alături de noi. Decizia lui Crin Antonescu de a părăsi USL şi de a candida din opoziţie şi a părăsi lupta cu Traian Băsescu, ne-a dezamăgit, şi ne pune în situaţia să continuăm singuri lupta sau împreună cu oamenii care vor să vină alături de noi. Noi ne-am luat angajamentul că la europarlamentare ne vom lupta pentru locul I în ceea ce priveşte procentul obţinut şi cred că este un obiectiv pe care putem să îl atingem”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

“Anunţ oficial demisia mea din PNL”

Deputatul Cosmin Enea a spus că trece în tabăra PSD pentru că are încredere în această echipă şi că poate continua lupta împotriva regimului Traian Băsescu şi proiectele asumate de USL. “Anunţ oficial demisia mea din PNL cu regretul că las în urmă munca mea de 14 ani. Împreună cu mine merg şi o parte din prietenii mei, oameni cu care am construit ceva şi vrem să continuăm proiectul USL împreună. Am decis să ne alăturam unui partid în care cred! Recunosc, sunt prieten cu domnul Manda , dar nu vin în PSD pentru această prietenie, ci pentru că simt că domnul Manda ne poate reprezenta în faţa aleşilor şi pentru că eu cred în această echipă”, a declarat Cosmin Enea.

Alături de acesta s-au aflat şi 12 primari PNL din Dolj: Mircea Guţă – Calafat, Marin Vintilă – Poiana Mare, Gheorghe Mungiu – Ciupercenii Noi, Iulian Bălteanu – Desa, Ion Răcăreanu – Brădeşti, Puiu Calafeteanu – Pleniţa, Sorin Bitoleanu – Fărcaş, Cristiana Antonie – Bistreţ, Mihai Bojin – Măceşu de Jos, Florea Neacşu – Gighera, Dumitru Marcu – Goicea şi Aurică Cîrstianu – Radovan, dar şi de viceprimarul localităţii Poiana Mare, precum şi trei consilieri judeţeni – Florin Stancu, Cosmin Durle şi Marin Marian. Primarii nu-şi vor da demisia din PNL pentru a nu-şi pierde mandatele.

2 COMENTARII

  1. Mulți liberali vor sa treaca la PSD. Evident, nu vor fi toți primiți. Proiectul USL a fost un proiect de succes. Pacat ca d-l Antonescu l-a parasit. Ar fi castigat detașat. Cine l-a sfatuit, l-a sfatuit prost. Rezultatele se vor vedea la europarlamentare, cand nu vor lua mai mult de 13 la suta din voturi. Sa vedem, o sa-și de demisia sin președinte PNL sau va proceda ca Basescu.

  2. Domnilor, va scapa ESENTIALUL. Nu ne intereseaza lamentarile si lozincile politicienilor, oricum ei au in gand si in fapta IN PRINCIPAL interesele grupurilor din fac parte, iar aceste grupuri nu prea au vreo legatura cu principii doctrinare si alte asemenea “elemente plictisitoare”! Totusi, chiar nu este EVIDENT (si pentru ei) ca noi, CETATENII, nu mai suntem doar o turma usor de mintit? Ma intreb sincer, pe ce REALIZARI se bazeaza cei care vor sa castige cel mai bun procent in alegeri, asa cum citesc in acest articol, ca si in urma cu cateva zile? Ar fi prea multa DEZAMAGIRE de trecut in cuvinte in ceea ce priveste “performantele” clasei politice, cu prea putine exceptii. Si inca ceva… cum pot sa fie atat de siguri pe ei (si de valoarea lor) toti acesti tineri de 30-33 de ani, inclusiv pe plan local, care inainte de a-si construi o cariera REALA intr-un domeniu profesional, sunt deja parlamentari, chiar si la al doilea mandat?!? Practic, la ce se pricep ei bine, astfel incat sa legifereze, sa aiba proiecte realizabile etc??? Este atat de dureros de actuala LIPSA LECTURILOR ESENTIALE!!! Asadar, doamne si domni din politica, ar trebui macar atat sa stiti – pentru noi, cetatenii, cei IN SERVICIUL CARORA SUNTETI, cu salarii si sporuri apreciabil de bugetate, nu este important procentul vostru in jocurile de putere, ci sa traim ONORABIL, DEMN, intr-o TARA EUROPEANA, cu RESPECTUL LEGII, fara sa fim facuti de rusine de faptele voastre!

Comments are closed.