La Malu Mare, PSD Dolj îl susţine pe primarul în funcţie pentru încă un mandat

2
243

Cele trei partide care formează Uniunea Social Liberală din Dolj au avut în aceste săptămâni mai multe întâlniri cu organizaţiile locale, pentru a stabili comunele unde vor merge pe liste comune şi unde vor avea candidaţi separaţi la alegerile locale. Aşa cum se ştie, Protocolul USL prevede candidaţi unici doar la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene, în celelalte localităţi rămânând la atitudinea celor trei partide dacă merg sau nu împreună. De exemplu, în comuna Malu Mare, PSD Dolj îl va sprijini în continuare pe primarul în funcţie, Alexandru Dicu, iar anunţul a fost făcut de Ion Prioteasa, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii social-democraţi din localitate. 

Alexandru Dicu

Într-un comunicat de presă, preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, şi-a exprimat sprijinul pe care conducerea organizaţiei judeţene a partidului îl oferă primarului comunei Malu Mare, Alexandru Dicu, de a candida pentru un nou mandat în fruntea localităţii. Anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri la care au participat aproximativ 250 de persoane din comuna Malu Mare. „M-am folosit de acest prilej pentru a face publică intenţia noastră de a-l sprijini pentru un nou mandat de primar al comunei Malu Mare pe Alexandru Dicu. Este un primar de numele căruia se leagă realizări notabile. Sunt lucruri pe care le-a făcut, proiecte pe care le-a dus la bun sfârşit. Sigur, nu s-au terminat problemele în Malu Mare. Primarul Dicu le-a expus oamenilor prezenţi la întâlnire realizările mandatului său, proiectele pe care le are în desfăşurare şi obiectivele pe care le are în viitorul mandat”, a declarat preşedintele PSD Dolj şi, totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

 „A fost o întâlnire benefică”

La întâlnirea cu comunitatea din Malu Mare a participat şi deputatul PSD Ion Călin, reprezentant în Parlament al Colegiului 10 Camera Deputaţilor. „A fost o întâlnire benefică. Au venit oameni din Malu Mare şi împrejurimi, care au intrat în dialog cu primarul, cu preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Dolj, Ion Prioteasa, a cărui prezenţă au salutat-o pentru că preşedintele a făcut foarte multe lucruri pentru Malu Mare, în special în ceea ce priveşte modernizarea drumurilor. Primarul a prezentat, aşa cum face an de an, un bilanţ al activităţii sale, precum şi obiectivele pe care şi le-a propus să le realizeze. Mă bucur că omul pe care-l susţine PSD Dolj pentru un nou mandat de primar al comunei Malu Mare are în continuare sprijinul oamenilor. Asta înseamnă că Alexandru Dicu şi-a făcut treaba”, a spus deputatul PSD Ion Călin.

Ion Prioteasa

„Ne prezentăm la USL cu toate lecţiile făcute, cu toţi candidaţii pregătiţi”

Până în prezent, din informaţiile apărute, în judeţul Dolj, USL va avea candidaţi unici în 17 comune. Însă situaţia exactă va fi dezvăluită în aceste zile, pentru că negocierile la nivel de USL s-au încheiat. De altfel, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional, de ieri, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că va prezenta situaţia negocierilor pentru candidaturile la alegerile locale în toate judeţele, el spunând că, din punctul de vedere al PSD, toate deciziile sunt luate: „Azi trebuie să prezentăm împreună situaţia negocierilor de la alegerile locale în toate judeţele ţării: candidaţii la consilii judeţene, la primării care aparţin PSD. Din punctul nostru de vedere, toate deciziile sunt luate. Ne prezentăm la USL cu toate lecţiile făcute, cu toţi candidaţii pregătiţi”. În zile următoare, reprezentanţii USL Dolj vor prezenta situaţia exact a negocierilor care au avut loc în ultimele săptămâni”.

2 COMENTARII

  1. Concret ce a facut Dicu? Eu unul nu am simtit NIMIC. Nu am vazut o piatra pusa pe drumurile de la SElgros, nu gaze, nu canalizare….chiar mi se pare tupeu sa ceri voturi…Cate strazi/ulite au fost asfaltate? CE a facut? CONCRET!!!Omul asta ori are palaria prea mare ori a furat…bine in comuna nu a facut!

  2. Electori din Ghercesti, interesati de pregătirea unui nou mandat (în zeghe, de dacta aceasta) vă rugăm să ne comunicati, de urgentă, daca USL (și venerabilii ei mahari)il mai sprijina si pe (încă)primarul de Ghercesti, pârnaiabilul PĂPĂROIU NOLICĂ!

Comments are closed.