Atelierul-expoziție „POST. COM”, la final

0
64

La Galeria „Vollard” a Casei de Cultură „Traian Demetrescu” are loc astăzi, ora 17.00, încheierea atelierului-expoziție „POST. COM”, derulat în perioada 15-20 februarie 2019 și care a reunit pictura, muzica, cinematografia și arta fotografică.

Timp de cinci zile, patru tineri artiști craioveni, prin puterea artei lor, au dat valoare temei acestui atelier: „De ce să rămân în România – Oltenia?”. Este vorba despre Andrei Tonița – pictură, Bogdan Ciuciu – fotografie, Iulia Enculescu – cinematografie și Lucian Suchici – muzică. „Publicul a fost martor la procesul de punere în operă a unei picturi pe pânză, la creații și experimente fotografice, la mijloace și tehnici speciale de filmare, acompaniate de acorduri originale la pian”, precizează organizatorii.

Atelierul „De ce să rămân în România – Oltenia?” va continua. Lucrările realizate și alte opere originale vor fi prezente în următoarele luni și în alte orașe din țară. „Prin maniera modernă, acești tineri au deschis noi porți culturale, încurajați de curatorul internațional Arthur Buerms din Belgia, care s-a îngrijit de această expoziție autentică”, mai spun reprezentanții Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.

Accesul publicului la Galeria „Vollard” (strada „Traian Demetrescu” nr. 31) este liber.