Iordănescu junior: “Craiova are calitate, dar a subperformat”

2
239

Antrenorul celor de la Pandurii consideră că Universitatea are un lot cu care ar fi meritat să prindă play-off-ul

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a avut un discurs flatant la adresa Universităţii Craiova, înaintea meciului direct, programat luni, de la ora 18, la Severin. Edy consideră că rezultatele Ştiinţei au fost sub potenţialul lotului. “Mă aştept la un meci mai greu decât cel de la ASA. Craiova are multă calitate individuală, are jucători care pot face diferenţa, cu tehnică în regim de viteză, care pot crea ocazii şi le pot finaliza, speculează bine spaţiile, dezvoltă bine pe tranziţia pozitivă. Trebuie să fim atenţi, să nu ne pierdem concentrarea, să nu ne dezechilibrăm. Întâlnim un adversar cu multă calitate care a subperformat. Lotul avut la dispoziţie putea fără probleme să emită pretenţii la play-off, acum mai au şanse extrem de mici. Situaţia care este şi acolo nu este uşoară şi sigur toate astea şi-au pus amprenta pe evoluţia lor. Au avut antrenori de calitate, experimentaţi, aşa că problema nu a fost a staff-ului tehnic, ci altele. Vor veni motivaţi, nu mai au nimic de pierdut. Probabil au ambiţia şi orgoliul de a arăta că puteau fi şi ei în play-off, dar şi prin prisma ambiţiilor zonale. CSU vine după o victorie, mai ales maniera în care a fost obţinută impresionează, în 10 oameni au avut controlul total al meciului, fizic, tactic, au avut marile ocazii. A fost o singură echipă pe teren, nu critic echipa din Ploieşti, spun ce am văzut. Craiova a fost determinată, bine pregătită fizic, a şi marcat în inferioritate numerică. M-au impresionat prin agresivitatea pozitivă, nu mă aşteptam, credeam că sunt resemnaţi după problemele pe care le-au avut, dar din contră, au arătat mare determinare. Ei au nevoie să câştige ambele meciuri, iar Târgu Mureş şi Iaşi să piardă, ceea ce nu cred că se va întâmpla”, a declarat Edi Iordănescu.

Edy e convins că Universitatea va avea mai mulţi susţinători

Fiul selecţionerului României este convins că Universitatea va fi echipa cu mai mulţi suporteri în meciul de la Severin: “Ne-am obişnuit să nu jucăm în faţa propriilor suporteri, iar de data aceasta mă aştept chiar să fie mai mulţi de partea Craiovei, ne-am împăcat deja cu situaţia aceasta, nu avem ce face. Este frustrant acest lucru, dar e dreptul fiecăruia să ţină cu cine vrea, Craiova este o echipă iubită şi respectată şi nu putem schimba acest lucru, ni s-a întâmplat acest lucru şi cu Steaua şi Dinamo”, a precizat Edi Iordănescu.

Tehnicianul celor de la Pandurii a subiniat performanţa echipei sale în acest sezon, gorjenii având asigurată calificarea în play-off: “Suntem în primele şase echipe ale României şi vom juca împotriva celor mai buni jucători, în elita fotbalului românesc. Prezenţa în play-off ne asigură un plus de confort şi încredere, dar şi bani în plus la buget. Avem probleme mari, doi accidentaţi şi doi suspendaţi. Vreau să fim pregătiţi la ora jocului, există riscul ca jucătorii să fie mai relaxaţi după ce am îndeplinit obiectivul, dar de aceea sunt eu aici, să-I menţin conectaţi la orice joc” a spus Iordănescu, amintind că jucătorii au restanţe de două luni la salarii şi de patru luni la prime. Golgheterul Ligii I, Ioan Hora, accidentat la Târgu Mureş, ar putea fi recuperat până la ora jocului: “El nu este în program cu echipa. Se antrenează separat. Piciorul lui nu arată bine, dar depinde şi de organism. Sper să reuşim să-l avem cu Craiova. Nu ştiu dacă în primul 11, dar măcar pe bancă” a spus Iordănescu junior.

CEO îşi retrage sponsorizarea de 2 milioane de euro

Programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, conform unei postări publicate pe Facebook de către Victor Grigorescu, ministrul Energiei. “În urma rezultatelor financiare care prevăd o potenţială pierdere record, consider de la sine înţeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepţie de la această regulă. Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria «şi alte plăţi»”, este anunţul făcut de Grigorescu pe Facebook.

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a declarat că fără banii de la Complexul Energetic Oltenia, clubul nu poate rezista. “CEO ne dă 2 milioane de euro. Ce e frustrant pentru noi e că am reuşit cu acest buget să aducem echipa în cupele europene, în play-off şi să avem patru jucători la echipa naţională. E o lovitură directă. Mai greu de atât nu se poate. Avem două luni întârziere la salarii şi bonusurile restante din noiembrie. Este deja prea mult pentru nişte oameni care au muncit pentru acest oraş. N-avem cum să rezistăm fără aceşti bani. Suntem singura echipă din Oltenia pe un loc din play-off şi ar fi păcat să mai dispară o echipă în plin campionat”, a spus Răducan la dolcesport.

2 COMENTARII

  1. Cand aceste declaratii din afara,coincid cu ale suporterilor din ce cauza am subperformat pana acum,este ilogic de ce ROTARU acepta sa aibe probleme financiare si insuccese in rezultatele echipei?Cred ca Rotariu are consilieri din masmedia Bucuresteana de este sustinut cu atata ardoare FELIX GRIGORE,si este declarat cel mai bun manager din liga unu in dezacord cu pierderile financiare si insuccese in rezultate.

  2. Pentru a descoperii enigma pastrarii lui FELIX GRIGORE in administrarea clubului,trebuie sa-l determinam sa plece prin reprosuri si antipatia noastra fata de el si atunci aflam daca are motiv de comentat pentru ce a renuntat,in afara de contestarile noastre.Poate dedesupturile sunt altele in pastrarea lui,in cazul in care FELIX a dorit transferuri de valoare iar patronatul s-a opus performantei.Numai prin plecarea lui FELIX,putem afla enigma pastrarii mai departe ca manager al clubului,fapt pentru care trebuie sa-l determinam sa plece,ca sa aflam adevarul despre interesul patronilor fata de echipa sau al lui FELIX GRIGORE fata de echipa.Pentru a depista adevarul in rolul fiecaruia fata de club,trebuie alungat FELIX GRIGORE,ca sa aflam ce motive are de comentat.

Comments are closed.