Dar cu semaforul ce-ai avut?

0
774

În această seară, polițiști din cadrul Secției 1 Craiova au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei șicanări în trafic.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza a avut loc o altercație în trafic între bărbatul de 44 de ani și un altul de 40 de ani.
Cel din urmă a pătruns pe contrasensul și a coborât din autoturism, pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Mașina s-a pus în mișcare și a lovit un semafor electric.
Totodată, individul l-ar fi lovit în fața pe bărbatul de 44 de ani.
La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care i-au aplicat scandalagiului două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație.
De asemenea, în cauză, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând că la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unității de Parchet competente cu propunerile corespunzătoare.