Papură: “Nu am ţinut pasul cu FCSB, i-am simţit foarte puternici”

0
319

După eşecul din derby-ul cu FCSB, scor 0-2, antrenorul Craiovei, Cornel Papură, dar şi jucătorii olteni au recunoscut superitatea netă a adversarului, în special în repriza secundă.

„Au fost două reprize distincte. În prima repriză am avut situații de a marca, am fi meritat să conducem. În a doua repriză, ne-au supus unei presiuni căreia nu am putut rezista. I-am simțit foarte puternici. Psihic cazi și fizic trebuie să recunoaștem că nu am putut ține pasul. Trebuie gestionate bine aceste momente și să câștigăm meciul următor. Lupta e abia la început, mai sunt multe puncte în joc a spus Papură după meci.

Nicuşor Bancu a declarat: „Până să marcheze ei, am dominat meciul, dar dacă nu am marcat, mai ales cu FCSB, care este foarte bună, asta e. Ne-au taxat, ne-am pierdut reperele total în repriza a doua. Noi am fost foarte bine montați, dacă reușeam să marcăm, alta era soarta meciului. Când joci cu o echipă bună, trebuie să marchezi.  Poate dacă eram cu toții mai bine concentrați puteam să scoatem un egal. De la faza primului gol s-a tăiat tot. Jucăm cu CFR, campioana. Am mai vorbit de revanșă de multe ori și nu am reușit. Este important să nu pierdem.

Dan Nistor a spus la final: „Am avut acele două ocazii destul de mari, apoi ne-au marcat acel prim gol. Al doilea gol ne-a debusolat, iar scorul putea să fie mult mai mare, la cum s-a jucat în repriza a doua. FCSB a meritat victoria. Anul trecut am câștigat cu FCSB, scor 2-1, trebuie să muncim mai mult, să lăsăm capul jos și să mergem mai departe. Trebuie să ne calificăm în play-off, iar apoi vrem să câștigăm campionatul. Trebuie să mergem la Cluj-Napoca să scoatem punct sau puncte, iar apoi o să vedem ce se va întâmpla. Va fi un meci greu, dar sper să repetăm ceea ce am făcut anul trecut acolo și să câștigăm”.