Iohannis consideră că PSD în campanie împroaşcă venin, minciuni şi fake-news

1
149

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, la Ploieşti, că nu vrea să participe la o dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru că aceasta reprezintă “regimul toxic” Dragnea-Dăncilă, care “şi acum în campanie împroaşcă venin, minciuni şi fake-news”.

Acesta a explicat apoi că îşi menţine declaraţia conform căreia nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru că, din punctul său de vedere, astfel ar legitima-o. “Din punctul meu de vedere, da. Tot din punctul meu de vedere, nu doresc să particip la o dezbatere cu contracandidata, doamna Dăncilă, pentru că doamna Dăncilă, din păcate, reprezintă acel regim toxic Dragnea-Dăncilă care a guvernat împotriva românilor, care şi acum în campanie electorală vedem că împroaşcă numai venin, minciuni şi fake-news. Aţi urmărit, din păcate s-a ajuns chiar în zona acuzaţiilor xenofobe, absolut intolerabile. Şi nu consider că eu trebuie să intru în dezbatere cu candidata care reprezintă acest regim toxic care a guvernat cras împotriva românilor”, a spus Klaus Iohannis.

1 COMENTARIU

  1. da stimabile poate fi in mintea ta si aceasta ,,cestiune,, dar ai macar curajul , daca vei considera ca nu te faci de ras,sa ai macar o dezbatere cu jurnalisti,politologi,sociologi,etc si fara sa-i selectezi si sa le dai intrebarile…..
    asta ca sa vedem si noi astia nehotaratii daca ai mai invatat cate ceva din 2014 incoace,ca tare nepregatit te-ai prezentat la dezbaterile de atunci.

Comments are closed.