Nuno Rocha şi Kay, grijile lui Săndoi

0
115

Cei doi jucători au contribuit la calificarea naţionalei Insulelor Capului Verde în faza următoare a preliminariilor africane pentru CM 2018, dar vor ajunge în România abia în dimineaţa meciului de la Chiajna

 

După o pauză de două săptămâni cauzată de amicalul României cu Italia, Liga I se reia mâine seară, cu meciul dintre Concordia Chiajna şi Universitatea Craiova. Antrenorul Emil Săndoi a prefaţat jocul, spunând că echipa sa are nevoie de toate punctele pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Principalul motiv de îngrijorare pentru antrenorul Craiovei este recuperarea capverdienilor Nuno Rocha şi Kay, aceştia urmând să ajungă în Bucureşti chiar mâine dimineaţă, după ce au contribuit la calificarea naţionalei africane în faza următoare a preliminariilor Mondialului din 2018. Reprezentativa Insulelor Capului Verde a întors rezultatul din tur cu Kenya. Învinși cu 1-0 în prima manșă, „Rechinii Albaștri“ s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, într-un meci în care Kay a fost titular și integralist, iar Nuno Rocha a fost introdus în minutul 88 în locul lui Fortes. „Abordăm partida cu gândul la cele trei puncte puse în joc, care ne-ar păstra în cursa pentru play-off. Sperăm să nu mai avem parte de greşeli de arbitraj, ca în ultimele două jocuri, în care am primit un gol cu mâna şi nu ni s-au acordat două penalty-uri. De asemenea, programarea partidei nu ne este favorabilă, doarece Kay și Rocha, care au fost la echipa națională a Capului Verde, vor ajunge în România abia în dimineaţa meciului. Sperăm să-i recuperăm, dar nu le va fi uşor, după două nopţi pierdute prin aeroporturi. Pe Ivan îl felicităm pentru debutul la națională, vrem ca prin evoluțiile bune la club să intre chiar în primul 11. În opinia mea, puteau fi și alți jucători de la Universitatea convocați la naţională”.

Portarul şi căpitanul Universităţii, Cristian Bălgrădean, a spus: „Ne trebuie neapărat o victorie la Chiajna, cu trei puncte am egala ASA, care se află pe loc de play-off. Trebuie în primul rând să câștigăm noi, dar aș vrea ca și rezultatele din celelalte meciuri să ne fie favorabile. Acum, pentru play-off, se bat primele şapte echipe, dar şi CFR Cluj, dacă își primește punctele de la TAS“.