„Gonea” cu 109 km/h pe „Calea Severinului”

0
326

Un bărbat de 38 de ani, din Bucureşti, a rămas fără permis, pentru trei luni de zile, după ce a fost depistat, duminică, de poliţiştii de la Rutieră „gonind” cu 109 km/h pe „Calea Severinului” din Craiova. În cadrul raziei efectuate de poliţişti în trafic au fost aplicate nu mai puţin de 102 sancţiuni pentru încălcări ale legislaţiei rutiere.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în cursul zilei de duminică, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea vitezei legale instituită pe anumite sectoare de drum, pe raza municipiului Craiova. „Poliţiştii au aplicat, în cadrul acţiunii, 102 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 15.880 lei, 53 dintre acestea conducătorilor auto care au călcat mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie. De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Cel care deţine recordul de viteză înregistrat pe parcursul raziei este Popescu Marian, de 38 de ani, din Bucureşti, depistatde poliţişti în timp ce conducea un autoturism Skoda pe „Calea Severinului” din Craiova cu viteza de 109 km/h. Bărbatului i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 lei, după cum au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.