Facebook lansează o cameră web de 149 dolari

0
91

Facebook a anunţat lansarea unei “camere web” de 149 USD care se va afla lângă televizorul clienţilor și care va permite discutații video cu prietenii pe WhatsApp și Messenger

Miercuri, gigantul rețelelor de socializare a dezvăluit o serie de noi dispozitive despre care spune că sunt în conformitate cu misiunea sa generală de conectare a oamenilor.

Două dintre dispozitive ar putea părea cunoscute: unul este o versiune reproiectată a portalului Facebook, dispozitivul de videochat al rețelei sociale, lansat pentru prima dată anul trecut. Al doilea este Portal Mini, care oferă un ecran tactil HD de opt inci, în comparație cu ecranul de zece inci de pe modelul obișnuit.

Al treilea este însă cu totul nou: Facebook va lansa, de asemenea, un dispozitiv de apelare video „imersiv” care poate sta în partea de sus sau sub un televizor, denumit Portal TV.

Noile dispozitive Portal au, de asemenea, un preț diferit decât predecesorii lor – 129 USD pentru Portal Mini și 179 dolari pentru Portal. Portal și Portal Mini vor fi expediate după 15 octombrie. Portal TV va costa 149 USD și va începe expedierea pe 5 noiembrie.