Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, anunţă lansarea procedurilor legale pentru mărirea numărului de curse aeriene operate pe ruta Craiova – Milano, frecvenţa acestora urmând să crească astfel de la două zboruri în fiecare săptămână, atâtea câte sunt în prezent, la patru.

0
203

„Numărul solicitărilor de a zbura pe această rută ne-a depășit așteptările. De la lansarea cursei Craiova – Milano am primit foarte multe cereri, astfel încât cele două zboruri, operate de Wizz Air în fiecare luni și vineri, nu acoperă toate aceste solicitări. Practic, se zboară cu casa închisă. Am hotărât, de comun acord cu managementul Aeroportului Craiova, să venim în întâmpinarea pasagerilor și să mărim frecvența zborurilor de la două la patru curse săptămânal.

Luăm această decizie cu toată convingerea, dar și cu bucuria că atingem unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus atunci când am demarat proiectul reabilitării şi modernizării Aeroportului, anume creşterea conexiunilor directe între Craiova şi principalele oraşe ale spaţiului comunitar”