Când lumea o ia razna…

0
628

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

În seara zilei de 17 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 60 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Lămâiţei, un bărbat pe care nu-l cunoaşte ar fi atins-o în zonele intime şi ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în faţa ei.

În baza semnalmentelor oferite de femeie şi a cercetărilor efectuate, în noaptea de 17/18 august, poliţiştii au identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, bănuit de comiterea faptei. Individul a fost condus la audieri. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.