Peste 400 de evenimente în programul Festivalului „Puppets Occupy Street”!

0
287

 

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” a făcut cunoscut de curând programul detaliat al Festivalului „Puppets Occupy Street” – REvolution Edition 2019, pe care îl organizează, în perioada 25 august – 1 septembrie 2019. Acesta este disponibil atât pe paginile de Facebook ale instituției și evenimentului, cât și pe www.puppetsoccupystreet.blogspot.ro.

Finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, derulat cu sprijinul regiilor autonome, instituțiilor de cultură, forțelor de ordine, voluntarilor și sponsorilor, festivalul va transforma și în acest an Craiova, timp de opt zile, în scena internațională a artei animației, unde trupe și artiști independenți din 23 de țări vor crea o atmosferă vibrantă pentru publicul de toate vârstele. Peste 400 de evenimente vor avea loc pe străzi, în parcuri, pieţe şi cartiere ale oraşului – de la parade cu păpuşi gigantice, spectacole şi concerte la ateliere de creaţie pentru copii şi profesionişti, expoziţii şi proiecţii de filme, toate cu acces gratuit pentru public.

Susțin Festivalul „Puppets Occupy Street” R.A.A.D.P.F.L., Salubritate Craiova, R.A.T. Craiova, Centrul Multifuncțional, Compania de Apă Oltenia, S.C. Piețe și Târguri Craiova S.R.L., Poliția Locală Craiova, Muzeul Olteniei, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, Muzeul de Artă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj, Asociația April Hub, Florăria April, Casa de Cultură a Studenților, Asociația „Bucurie pentru viață”, Ambasada Spaniei la București, 5ToGo, Imagine Europe. Sponsorii REvolution Edition 2019 sunt Epoca Steak House & Wine Bar, ADE Gas, Azalis Gaz, ADE Plast, Star Tours, Fabrrica.