Speranţele Ştiinţei au ţinut piept unei echipe de primă ligă din Emiratele Arabe

0
121

STAELITUL CRAIOVEIVlad i-a refuzat un gol lui Costea cel mic

CS Universitatea II Craiova a încheiat nedecis, miercuri seară, scor 1-1, un amical susţinut la Buftea, în compania formaţiei lui Mihai Costea, Al-Itithad Kalba, care a promovat în acest an în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, după un sezon de absenţă.

În cel dintâi test cu o echipă din afara ţării, alb-albaştrii au pornit curajos şi au pus tabela la treabă în minutul 6, prin Manea, care l-a executat pe goalkeeper-ul advers cu un lob de la distanţă. Avantajul a ţinut până în debutul părţii secunde. Cu şase minute înainte de final, gruparea din Golf ar fi putut răsturna rezultatul, însă Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mihai Costea. Altfel, trupa lui Corneliu Papură olteană s-a mişcat bine şi a avut perioade în care a dominat clar jocul.

Antrenorul craiovean a mizat pe: Popescu – Vlădoiu, Hreniuc, Cioinac, Ionescu – Ciocoteală – Surugiu, Manea, Dinu, Petre – Burlacu. În repriza secundă au fost rulaţi şi ceilalţi jucători din lot: Vlad, Marcu, Cojocaru, Luică, Hodea, Enache, Buzan, Cârlig, Miculaiciuc, A. Popescu.

Următorul joc de verificare al formaţiei Universitatea II Craiova se va disputa mâine, de la ora 10:30, la Aeroport, în compania celor de la Pandurii II Târgu Jiu.