Credeţi sau nu… / Masini împinse spre calea ferată de fantomele a zece copii

0
125
[wposflv src=’https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2013/08/THE-SAN-ANTONIO-GHOST-TRACKS.flv’ previewimage=”https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/video-play-button-305×205.png” title=”” autoplay=0]

Potrivit unei legende locale, în anii ’30, un autobuz școlar a încercat să traverseze o intersecție de linie ferată și pentru că șoferul nu s-a asigurat, inevitabilul s-a produs. Un tren venea cu viteză, intrând astfel în autobuzul școlar. Cei zece copii împreună cu șoferul au fost uciși pe loc.

În urm acestui incident s-a creat o întreagă poveste și astfel intersecția de cale ferată din San Antonio a devenit una cunoscută la nivel global. Se mai spune că cei zece copilași s-au transformat în fantome și orice mașină care se oprește pentru a aștepta trenul, dacă nu are frâna se mână trasă sau nu este băgată în viteze, este împinsă cu putere spre linia ferată. În acest fel, cele zece fantome de dimensiuni mici, încearcă să-şi găsească alinarea, fiind orbite de durere pentru că au părăsit această lume mult prea devreme.

De-a lungul timpului s-au înregistrat numeroase fenomene paranormale la această trecere de cale ferată. Numeroase mașini au fost împinse în speranța ca trenul va veni ca să le lovească. Numeroși martori au declarat că au putut observa cu coada ochiului mai multe umbre stranii care mișunau pe lângă mașinile lor. Mai mult de atât, după ce mașina este împinsă dincolo de calea ferată și imediat este dată cu pudră de talc, numeroase amprente de degete de copii se pot observa pe tablă.

De-a lungul timpului, mai mulți parapsihologi au cercetat zona în speranța de a face lumină cu privire la evenimentele incredibile care se petrec la această trecere de cale ferată din San Antonio. De nenumărate ori au fost detectate semnale la frecvențe joase, specifice fantomelor, care i-au făcut să creadă pe specialiști că legenda are un mare sâmbure de adevăr.

Chiar dacă aceste fapte par incredibile, șoseaua nu are o înclinație suficient de mare pentru a pune mașinile în mișcare și nici alte fenomene ale fizicii nu au fost înregistrate pentru a explica fenomenul.

 

http://www.efemeride.ro