Ajuns la cea de-a 10-a ediţie / Vodafone România a fost alaturi de Festivalul Internaţional de Film Independent „ANONIMUL”

0
115

Vodafone a oferit Internet gratuit prin Wi-Fi participanţilor la „ANONIMUL”, pe durata festivalului, care a început săptămâna trecută şi s-a încheiat ieri. Pagina de Facebook a Vodafone România a fost locul în care iubitorii filmului au putut găsi noutăţi de la festivalul de film de la Sfântu Gheorghe. Cu ocazia „ANONIMUL”, Compania de telefonie mobilă a lansat totodată şi o aplicaţie pe mobil inedită, numită “Călător în România”

Vodafone a susţinut a X-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent „ANONIMUL”, care s-a încheiat cu mare fast ieri, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunarii. Anul acesta, Vodafone a pus la dispoziţie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participanţilor la festival, în zona Dolphin Camping, unde au avut loc proiecţiile nocturne de filme. „Totodată, cinefilii de pretutindeni au putut să intre în atmosfera festivalului, urmărind pagina de Facebook a Vodafone România – www.facebook.com/vodafonero. Aici,  au putut fi găsite zilnic poze, ştiri sau cronici inedite, semnate de Irina Margareta Nistor, critic de film si selector al festivalului”, a precizat Felicia Candidatu
Regional Media Manager Vodafone România.

Aplicaţia mobilă – „Călător în România

Cu ocazia festivalului ANONIMUL, Vodafone a lansat o aplicaţie mobilă numită „Călător în România” prin intermediul careia utilizatorii pot afla lucruri inedite despre diverse locuri din ţară. Aplicaţia este compatibilă cu sistemele de operare Android şi va conţine, într-o primă fază, curiozităţi despre zona Deltei Dunării, precum şi ştiri de la festivalul de film ANONIMUL. În plus, aplicaţia permite utilizatorilor să încarce conţinut propriu, constând în poze, informaţii despre locuri şi poveşti inedite din Delta Dunării sau legate de Festivalul ANONIMUL.