Anunţ public S.C. FRATII BACRIZ S.R.L.

0
464

ANUNT PUBLIC:

 

S.C. FRATII BACRIZ S.R.L., anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de plan si finalizarii Raportului de Mediu pentru „PUZ in vederea schimbarii functiunii din zona industriala in zona de locuinte si servicii, cu regim de inaltime 2S+P+10-11 retras” pentru amplasamentul situat in mun. Craiova, Str. Sararilor nr. 7, jud. Dolj si organizarea dezbaterii publice care va avea loc in data de 02.09.2021 la sediul APM Dolj, mun. Craiova, Str. Petru Rares nr. 1, incepand cu orele 12.00.

Planul si Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul titularului din mun. Craiova, Str. Grigore Plesoianu nr. 3B, jud. Dolj, la sediul APM Dolj, mun. Craiova, Str. Petru Rares nr.1, zilnic de luni pana vineri intre orele 9.00 – 13.00 si pe site-ul APM Dolj http://apmdj.anpm.ro.

Autoritatile participante: Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, Consiliul Judetean Dolj, Primaria Mun. Craiova, Directia de Sanatate Publica Dolj, Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj, Inspectoratul de Stat in Constructii Dolj, Compania de Apa Craiova, S.C. Salubritate Craiova S.R.L., S.C. Iridex Group Salubrizare S.R.L., Garda Nationala de Mediu Comisariatul Judetean Dolj, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Dolj, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj.

Opiniile, comentariile si propunerile vor fi transmise in scris la sediul APM Dolj in termen de 45 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.