Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Consiliul Județean Dolj

0
232

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a primit  astăzi, alături de vicepreședintele Cosmin Vasile, vizita ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Republicii Belarus în România, Excelența Sa Andrei Grinkevich.

Cu această ocazie, Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, i-a prezentat înaltului oaspete județul și a evidențiat principalele aspecte care conturează atractivitatea acestei zone, în cadrul discuțiilor fiind abordate posibilitățile de stabilire a unor relații de colaborare în domenii precum economia și cultura.

„Am fost onorați să primim vizita domnului ambasador Andrei Grinkevich și ne-am bucurat că, în acest context, am putut discuta pe marginea unor teme care, în viitor, se pot dovedi constructive, benefice pentru ambele părți.

I-am descris Excelenței Sale evoluțiile majore din ultimii ani în județul nostru, dar și elementele care constituie avantaje ale Doljului, inclusiv mediul educațional puternic, capabil să formeze profesioniști veritabili, cu înaltă calificare.