AIESEC Craiova vă provoacă la o “bătaie” cu apă colorată

0
247

AIESEC Craiova îi invită pe tinerii craioveni să participe la o „bătaie” cu apă colorată, ce va avea loc în Parcul „Nicolae Romanescu”, zona Debarcader, astăzi, în intervalul orar 14.00 – 16.00.  „Trebuie doar să vă îmbrăcaţi cu tricouri albe şi să vă înarmaţi cu sticle de plastic, sau cu pistoale de apă”, este îndemnul reprezentanţilor AIESEC Craiova.

Această „bătaie” cu apă se desfăşoară la nivel naţional, fiind organizată în toate cele 14 oraşe din ţară, în care se află AIESEC. Organizatorii vor oferi colorantul alimentar, iar cei care vor dori să participe la eveniment vor trebui să vină înarmaţi cu sticle de plastic, de 0,5 – 1 litru, sau cu pistoale de apă, şi îmbrăcaţi cu tricouri albe.

“AIESEC Craiova doreşte să strângă cât mai mulţi tineri la acest eveniment. Evenimentul are drept scop promovarea stagiilor de voluntariat pe care organizaţia le oferă studenţilor. Aceste stagii dau tinerilor posibilitatea de a pleca într-una din cele 113 ţări, în care se află organizaţia, şi de a cunoaşte o altă cultură, desfăşurând, în acelaşi timp, activităţi de voluntariat”, a spus Alexandra Piţigoi, purtător de cuvânt al AIESEC Craiova.