„Căţelul”, nostalgia finanţatorului Universităţii

1
387
Lucian Pârvu

Atacant în lotul lui Lincar, Lucian Pârvu a marcat golul Ştiinţei în meciul din Giuleşti, din 2006, la finalul căruia actualul acţionar, Laviniu Beze, a fost bătut de fanii rapidişti

Unul dintre acţionarii CS Universitatea şi totodată preşedintele Asociaţiei Investitorilor de pe Piaţa de Capital, Laviniu Beze, este suporter declarat al Ştiinţei, având şi mărturii în acest sens. Chiar la conferinţa de prezentare a acţionariatului, Beze şi-a adus aminte un incident petrecut la o deplasare cu galeria Ştiinţei, în Giuleşti, în urma căreia s-a ales cu câteva coaste rupte după ce a fost altoit, în drum spre casă, de fanii Rapidului. Mărturie stă o poză găsită pe un site de socializare de la acel meci, care a avut loc în 2006 şi s-a încheiat la egalitate, 1-1. Interesan este că golul Ştiinţei a fost marcat chiar de un jucător care se află în lotul CS Universitatea, Lucian Pârvu, poreclit „Căţelul”. Pârvu are 31 de ani şi a evoluat în ultimele sezoane la gruparea din Liga a II-a, CS Otopeni.

Laviniu Beze

Acţionarii CS Universitatea Craiova au declarat din start că obiectivul echipei este promovarea în Liga I, pentru acest ţel punând la bătaie un buget de 2 milioane de euro. Pe lângă performanţă, şefii clubului îşi doresc însă şi identificarea echipei cu Bănia şi cu regiunea Olteniei, asfel încât Lincar are şi sarcina  să implementeze cât mai mulţi jucători din zonă. Graba în care s-a demarat proiectul a făcut ca în lotul iniţial să nu se afle decât câţiva olteni. Dintre aceştia, Velcovici, Lucian Pârvu şi Ionuţ Stancu au îmbrăcat deja tricoul Ştiinţei, iar alţi jucători formaţi în zonă sunt: Florian Pârvu de la CSM Rm. Vâlcea, Albert Voinea, crescut de Pandurii, fost la Damila Măciuca, Adrian Ionescu, din Slatina, ex-U Cluj, Gabriel Precup, ex-Alro Slatina. Prezenţi la primul amical al juveţilor, la Buftea, acţionarii şi sponsorul principal, Gabriel Brăiloiu, s-au interesat deja de numărul oltenilor din lot, întrebând care sunt aceştia şi urmărind îndeosebi prestaţia lor. De asemenea, Pavel Badea a declarat că se doreşte promovarea talentelor locale în viitorul apropiat, iar preşedintele Consiliului Judeţean Dolj i-a convocat ieri pe antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori pentru a-i motiva suplimentar în vederea descoperirii de tineri fotbalişti cu potenţial, care să facă pasul spre echipa municipalităţii. Altfel, astăzi, de la ora 18, CS Universitatea susţine al doilea amical al verii, tot la Buftea, cu CS Baloteşti, acesta fiind ultimul test înaintea plecării în cantonamentul din Serbia.

1 COMENTARIU

  1. in loc sa vb despre craivoa aberam despre clone ferefiste neatractive…..rusine jegurilor si curvelor craiovene

Comments are closed.