Reghe, proaspăt tătic, speră la un succes cu Farul

0
316

Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre partida Universităţii Craiova cu Farul, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, programată vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Pentru Ştiinţa, urmează apoi, pe 27 mai, barajul pentru Conference League, adversara urmând a fi FC Botoşani sau Sepsi.

“În primul rând este ultima etapă şi pentru noi va fi un meci în care va fi un prilej de a ne lua rămas bun de la fanii noştri. Mă refer la play-off, pentru că pentru noi va mai urma un meci, săptămâna viitoare. Vom alcătui o echipă competitivă şi, sper eu, care poate câştiga cele trei puncte. Indiferent de situaţia în care ne aflăm, eu îmi doresc să câştigăm, pentru noi, pentru fani, pentru numele clubului. Cei de la Farul vor veni să joace, pentru că au interes să obţină locul 4, aşa că va fi un meci deschis, frumos. Avem câţiva jucători cu probleme, unii au acuzat anumite accidentări după partida de la Cluj, dar ne descurcăm, avem destui jucători în lot şi cei care vor intra pe teren vor face faţă cu brio” a declarat Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a devenit azi tătic pentru a treia oară, sosind pe lume al treilea său băiat, Liam. „Mă simt minunat, mă simt fericit, împlinit, mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Sper să crească mare, sănătos şi fericit” a spus Laurenţiu Reghecampf.