„Semne autobiografice” – expoziţie de pictură şi sculptură la Galeria „Vollard”

0
272

La Galeria de Artă „Vollard” a Casei de Cultură „Traian Demetrescu” are loc astăzi, ora 18.00, vernisajul expoziţiei „Semne autobiografice”, cuprinzând lucrări de sculptură ale artistului Decebal Crăciun şi picturi de Florin Hutium.

Decebal Crăciun este absolvent al Liceului de Artă „Marin Sorescu” din Craiova (1998) şi al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Tg. Jiu – specializarea Pedagogia Artelor Plastice (2012), aici urmând în prezent şi cursuri de sculptură. A deschis mai multe expoziţii personale, la Tg. Jiu, Craiova şi Curtea de Argeş, şi a participat cu lucrări la numeroase expoziţii de grup.

Florin Hutium s-a născut la Piteşti, pe 5 mai 1955, şi este absolvent  al Facultăţii de Pedagogie a Artelor Plastice şi Decorative din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Tg. Jiu (2012). Expune încă din 1975 şi are lucrări în colecţii particulare din SUA, Venezuela, Franţa, Belgia, Germania, Italia ş.a.

Lucrări din cadrul expoziţiei „Semne autobiografice” au mai fost prezentată de cei doi artişti, anul trecut, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, iar în februarie a.c., la Muzeul de Istorie din Curtea de Argeş.