AIESEC Craiova recrutează noi membri

0
384

Din 18 martie 2019, pe parcursul a trei săptămâni, AIESEC Craiova se află în plin proces de recrutare de noi membri. Organizația încurajează orice student, indiferent de anul de stiudiu sau specializare, să fie curios și interesat de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de activități pe care AIESEC o oferă.

AIESEC îi invită pe toți cei interesați, în fiecare zi, între orele 10.00-16.00, începând cu 25 martie, în incinta Universității din Craiova, la intrarea Facultății de Litere, iar site-ul oficial stă la dispoziția celor care vor sa afle mai multe informații: https://join.aiesec.org.ro.

“Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să participe la schimburi de experiență, fie ele la nivel național, dar și internațional, să facă vânzări către companiile locale și nu numai. De asemenea, au  șansa să-și dezvolte și să dobândească unele calități care sunt foarte utile și căutate la tinerii din piața muncii, de la abilități de marketing, public speaking, PR, vânzări, sau care vor să ofere studenției șansa de a fi una de neuitat, alături de oameni la fel de entuziaști și curioși”, spune Felicia  Voicu, noul PR Manager al AIESEC Craiova.

AIESEC – care este prezent în țara noastră și în alte 15 orașe – caută oameni curioși și entuziaști, care cunosc limba engleză la un nivel conversațional, studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani și care înțeleg importanța voluntariatului în comunitatea locală.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superioară și este prezentă în 126 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.