Universitatea remizează “alb” şi în deplasarea cu Dinamo

0
92

După acel 0-0 de la Giurgiu, Universitatea Craiova a  bifat acelaşi rezultat şi în etapa a doua din play-off, contra lui Dinamo, pe Arena Naţională. Alb-albaştrii au avut câteva oportunităţi mari de a puncta, iar dacă nu au plecat cu toate punctele din Capitală vinovat de asta se face, în principal, Andrei Ivan, jucător ce începe să fie recunoscut mai repede pentru ratările uriaşe decât pentru goluri. În finalul primei reprize, atacantul convocat pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile CM, a scăpat singur spre poarta lui Penedo, de la centrul terenului, dar s-a împiedicat în gazon în repetate rânduri şi a încheiat şutând slab. O altă fază care i se poate imputa s-a consumat dincolo de jumătatea părţii secunde, când, găsit în suprafaţa de pedeapsă, a întârziat nepermis şutul, iar mai apoi a fost blocat după ce a ales să continue pe zona închisă, în loc să paseze în dreapta, unde Gustavo aştepta singur-singurel. Două ocazii a avut şi Băluţă, printre care şi o bară transversală, dintr-o centrare, plus o alta trecută în contul lui Zlatinski. Bulgarul n-a prins finalul meciului pe teren, s-a accidentat în minutul 70 şi a fost înlocuit cu Mateiu. La Universitatea a debutat în această partidă Filip Jazvic. Sârbul a fost aruncat în luptă în minutul 71, în locul lui Gustavo.

UNIVERSITATEA: Calancea – Dimitrov, Barthe (Kelic 86), Popov, Bancu – Zlatinski (Mateiu 73), Screciu, Băluţă – Ivan, Gustavo (Jazvic 71), Măzărache.

DINAMO: Penedo – Romera, Nedelcearu, Popescu, Filip – Nistor, Busuladzic, Palic (Rivaldinho 72) – Hanca (Bawab 80), Nemec (Spătaru 80), Bumba.

În celelalte meciuri din etapa a 2-a a play-off-ului: CFR Cluj – Astra 3-2, Viitorul – Steaua 3-1.

Clasament (coloana 1 – meciuri jucate, coloana 2 – diferenţă golaveraj, coloana 3 – puncte)

1 2 +2 30
2 2 +0 27
3 2 -1 25
4 2 +0 24
5 2 +0 23
6 2 -1 23

Etapa viitoare (1, 2, 3 aprilie): U Craiova – CFR Cluj, Steaua – Dinamo, Astra – Viitorul.