S-a stabilit echipa prorectorilor Universităţii din Craiova

0
335

Conform metodologiei, rectorul Universităţii din Craiova, prof.univ.dr.  Cezar Spânu, a numit noua echipă a prorectorilor instituţiei de învăţământ superior. Astfel, pentru „Programe de studii şi asigurarea calităţii”, prorector va fi prof. univ. dr. ing. Romulus Lungu, din cadrul Facultăţii de inginerie electrică, iar pentru „Management economic şi financiar şi probleme sociale ale studenţilor”, prof. univ. dr. Magdalena Mihai (din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor) va deţine portofoliul.

Prof.univ.dr. Radu Constantinescu  (de la Departamentul de Fizică al Facultăţii de Ştiinţe) va ocupa funcţia de prorector pentru „Cercetare, relaţii cu mediul economic”, în timp ce prof. univ. dr. Nicu Panea (Facultatea de Litere) va răspunde de „Relaţii internaţionale şi imagine academică”.

Pentru „Patrimoniu agricol” a fost numit prof.univ.dr. Aurel Călina, de la Facultatea de Horticultură, iar prof. univ. dr. ing.  Nicu Bîzdoacă (Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică) va răspunde de „Informatizare şi fonduri europene”.

Pentru conducerea operativă a Centrului Universitar din Drobeta-Turnu Severin a fost desemnat prof.univ.dr. Dorel Berceanu, de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.