Deplasarea la meciul cu FCSB – 45 de lei

0
61

După ce aproximativ 3.000 de tifosi au invadat Piteşiul la meciul cu Hermannstadt, o nouă avalanşă de suporteri olteni se pregăteşte pentru acest week-end, la derby-ul cu FCSB, pe Arena Naţională. Asta deşi programarea nu este tocmai avantajoasă, ţinând cont că meciul este duminică seara, de la ora 20. Clubul FCSB a anunţat preţurile la bilete pentru acest meci, iar galeria alb-albastră va ocupa una dintre peluze, unde biletele costă 15 lei. Deocamdată, tichetele se vând online, pe site-ul www.bilete-fcsb.ro, dar nu şi cele în sectorul oaspeţilor. De vineri se pot procura de la casele Arenei Naţionale. Între timp, clubul Universitatea ar putea procura o tranşă de tichete, pe care le-ar putea vinde la magazinele proprii.

Peluza Nord a anunţat că organizează deplasarea la Bucureşti cu autocare şi microbuze, costul fiind de 30 de lei. „Daţi mesaj privat pe pagina de fb Peluza Nord Craiova sau contactaţi un membru al brigăzilor doar pentru detalii despre înscrierea pe lista de deplasare. Doar împreună putem reuşi cea mai numeroasă deplasare de pe Arena Naţională, din Liga1. Doar împreună putem duce Ştiinţa cu un pas mai aproape de Titlul cu numărul 5. Doar împreună putem să scriem încă o pagină din cea mai frumoasă poveste de dragoste dintre oameni şi fotbal. Trebuie să arătăm încă o dată tuturor că „Totul pentru Ştiinţa!” nu e doar un slogan, ci un mod de viaţă unic în această ţară” este anunţul galeriei Ştiinţei.

Lotul Universităţii Craiova se va deplasa cu trenul la Bucureşti, sâmbătă după-amiază, deşi precedenta deplasare „pe şine”, la Dinamo, n-a fost deloc una fericită din punct de vedere al rezultatului.