Dolj: Intervenţii ale pompierilor ISU Dolj

0
50

pompiPotrivit ISU Dolj, vineri, 17.02.2017, ora 11:35, Secţia Pompieri Craiova – Punctul de Lucru Filiaşi a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Nicolae M., în com. Brădeşti, sat Tatomireşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plantele furajere depozitate în gospodărie. În urma acestuia au ars  aprox. 2000 kg plante furajere (fân). Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului jocul copiilor cu focul.

Tot în data de 17.02.2017, ora 20:44, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Elena D., în com. Valea Stanciului. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul la acoperişul casei de locuit cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. În urma acestuia a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aprox. 30 mp, mobilier (2 paturi) şi tocărie din lemn (uşă, fereastră). Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Sâmbătă, 18.02.2017, ora 09:46, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe D., în com. Coţofenii din Dos, sat Potmelţu. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul la acoperişul casei de locuit şi la o anexă gospodărească cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. În urma acestuia a ars acoperişul casei în zona coşului de evacuare a fumului şi anexa gospodărească pe o suprafaţă de aprox. 40 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului jarul (coş de fum deteriorat).