Dolj: Bunuri susceptibile de a fi contrafăcute descoperite la PTF Bechet

0
232

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Bechet au descoperit ascunse în portbagajul unui autoturism mai multe bunuri (poşete şi portofele), susceptibile a fi contrafăcute pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară. 

În data de 18.02.2016, ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet,judeţul Dolj, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism, cetăţeanii români Octavian D. şi Florin M., în vârstă de 45 şi 29 de ani. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, 11 genţi de damă şi 17 portofele, toate inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, cei doi cetăţeni români au declarat că au achicu scopul de ale face cadou apropiaţilor cu ocazia de 1 Martie.

Bunurile în valoare de 3100 au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare .