Primăria Craiova pregăteşte lista de investiţii pentru perioada 2014-2020

2
116

Primăria Craiova se pregăteşte să pună în dezbatere publică lista cu proiectele pe care doreşte să le implementeze în municipiu cu fonduri europene. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, deja a discutat cu toate direcţiile şi până la sfârşitul săptămânii acesteia vor pune la dispoziţie necesarul de investiţii pe fonduri europene pentru perioada 2014-2020.

«Probabil săptămâna viitoare vom spune la ce proiecte ne-am gândit noi pentru această perioadă. Vorbim despre infrastructură, Masterplanul de Apă şi canalizare – partea a II-a, reabilitarea clădirilor din centrul vechi, inelul de circulaţie al Craiovei care va însemna şi străpungerea de pe „Traian Lalescu” şi bulevardul de peste Balta Craioviţei, lucrări de infrastructură de spaţii verzi ş.a.m.d. Le vom prezenta pe site şi vom aştepta solicitări sau sugestii din partea cetăţenilor. Vrem să fim pregătiţi pentru momentul în care se va da drumul la proiectele europene. Aşa fac polonezii. Se pregătesc întotdeauna înainte şi au gata proiectele chiar în momentul în care începe un nou ciclu de finanţare. Îi dau mereu exemplu, pentru că Polonia a avut cel mai mare grad de absorbţie, de 98%. Din această cauză am dispus să se facă această listă de investiţii necesare în perioada 2014-2020”, a declarat primarul Lia Olguţa Vasilescu.

2 COMENTARII

  1. Masinile parcate de ani de zile si “uitate ” de catre proprietari,chiar si cate doua ale aceluiasi proprietar , ce faceti cu ele?
    Asta in contextul in care sunt cetateni care merg zilnic cu masina si nu au locuri de parcare?

Comments are closed.