“U” Craiova – Vorskla Poltava 3-0, într-un amical în Antalya

0
367

În al doilea amical din Antalya, Universitatea Craiova a întâlnit formaţia Vorskla Poltava (locul 5 în Ucraina), de care a trecut cu 3-0, goluri marcate de: Mitriţă, Koljic şi Andrei Cristea, acesta din urmă din penalty. Alb-albaştrii au dominat partida din start, iar după ce Koljic a ratat singur cu portarul advers şi Meza Colli nu a nimerit din unghi poarta goală, Mitriţă a deschis scorul în minutul 12, cu o scăriţă peste portar, în urma unui assist al lui Koljic. Bosniacul a făcut 2-0 peste două minute, cu un şut deviat, după o centrare a lui Bancu. Ucrainenii au ratat şi ei două oportunităţi de a marca, înainte ca Mitriţă, Bancu şi Cicâldău să treacă pe lângă gol. După pauză, Mangia a schimbat întreaga echipă, dar oltenii au punctat din nou, în minutul 74, dintr-un penalty obţinut de Mihăilă, după o cursă excelentă în dreapta, şi transformat impecabil de Andrei Cristea.

Devis Mangia a folosit formula: Pigliacelii (62 L. Popescu) – Martic (46 Dimitrov), Kelic (46 Donkor), Tiago Ferreira (62 R. Popa), Bancu (62 Briceag) – Cicâldău (62 Bic), Fedele (46 Mateiu) – Meza Colli (46 Bărbuţ), Mitriţă (62 Baicu), Nuno Rocha (46 Mihăilă) – Koljic (46 Cristea).

În primul amical din Antalya, Craiova învinsese cu 2-1 formaţia turcă de ligă secundă Adana Demirspor, cu 2-1. În ultimul meci de pregătire, oltenii vor întâlni liderul din Ungaria, Ferencvaros Budapesta, pe 25 ianuarie.