Elevii Şcolii Gimnaziale “ Gheorghe  Ţiţeica” din Craiova, alături de copiii din mediile defavorizate

0
702

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii Şcolii Gimnaziale “ Gheorghe  Ţiţeica” din Craiova s-au obișnuit să ajute copiii din medii defavorizate, cu situații financiare dificile. Nici anul acesta, copiii proveniţi din familii greu încercate de viaţă nu au fost uitaţi de elevii claselor a III-a, care sub îndrumarea doamnelor învăţătoare şi cu ajutorul părinţilor, au reuşit să aducă zâmbete pe faţa unor copii trişti.

Din cauza  situației actuale dificile, nu s-a putut desfășura o acțiune de amploare, ca cele din anii trecuți, însă au fost ajutate trei familii din comuna Beloț (identificate de  ONG World Vision)- o familie cu trei copii , o familie cu patru copii,o familie cu 2 copii .

Donaţiile au constat în alimente de bază, îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, rechizite şi obiecte de igienă personală. Acestea au fost aduse treptat la şcoală, respectându-se regulile de protecţie şi distanţare.

Copiii, cadrele didactice ş părinţii au demonstrat că, în ciuda condiţiilor epidemiologice nefavorabile şi a restricţiilor, se poate arăta înţelegere ş compasiune, dăruind momente de bucurie celor neajutoraţi.

Cele două familii au intrat joi ,17.12.2020 , în posesia pachetelor şi au mulţumit celor care şi-au îndreptat gândurile şi ajutorul asupra lor.VISION)