Astăzi: O nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

1
503
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj va organiza astăzi o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment care se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.
Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La această acţiune pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. „În această perioadă, reprezentanţii AJOFM Dolj continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor. Până pe data de 15 octombrie 2019, au fost contactaţi 96 agenţi economici, 42 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante”,a  explicat reprezentanţii AJOFM Dolj, într-un comunicat de presă.

1.242 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare
În urma centralizării datelor din ofertele transmise de angajatori, până la data menţionată mai sus, a rezultat un număr de 1.319 locuri de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei astfel: 77 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (asistent manager, expert achiziţii, expert fonduri europene, referent comerţ exterior, proiectant reţele, programator, consilier vânzări, inginer silvic, inginer auto, inginer electromecanic,inginer reţele electrice, inginer constructor, inginer electroenergetic); 1.242 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt: silvicultură şi exploatare forestieră, industria alimentară, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, fabricarea substanţelor şi a produselor chimice, fabricarea produselor din cauciuc şi a maselor plastice, industria construcţiilor metalice,fabricarea echipamentelor electrice, fabricarea de maşini, utilaje şi echipamente, fabricarea autovehiculelor de transport rutier,construcţii de clădiri, lucrări de geniu civil, lucrări speciale de construcţii,comerţ cu ridicata şi cu amănuntul,hoteluri şi alte facilităţi de cazare, telecomunicaţii, activităţi de servicii în tehnologia informaţiei,activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii, tranzacţii imobiliare,activităţi de arhitectură şi inginerie, activităţi de servicii privind forţa de muncă, activităţi de investigaţii şi protecţie, activităţi de peisagistică  şi servicii pentru clădiri.

1 COMENTARIU

  1. toate actiunile astea se agata doar pe prospatura … da’ pentru amaratii de 50-55 de ani se mai poate face ceva, in aceeasi intentie …???

Comments are closed.