Craioveancă accidentată pe bulevardul Decebal

0
78

O femeie în vârstă de 64 de ani, din Craiova, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ieri, în jurul pânzului, după ce a fost accidentată în timp ce traversa regulamentar strada.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Decebal din Craiova. Din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Radu Cîrtog, în vârstă de 62 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism marca Opel dinspre Gara Craiova către cartierul Lăpuş, la o trecere de pietoni nu a acordat prioritate şi a lovit-o pe Cornelia Vidican, în vârstă de 64 de ani, din Craiova. Femeia a fost rănită grav, alegându-se cu fractură la o mână şi alte leziuni ceva mai uşoare, fiind transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.