Colectă de jucării şi cărţi la Biserica „Sfântul Nicolae” – Brânduşa

0
120

Biserica „Sfântul Nicolae” – Brânduşa din Craiova iniţiază o nouă campanie socială, pentru copiii bolnavi şi cei care provin din comunităţi defavorizate ale judeţului Dolj. Astfel, părintele Gabriel Sorescu, parohul sfântului lăcaş, a lansat un apel către credincioşi de a aduce la biserica situată pe strada „Brânduşa” nr. 12 jucării, jocuri şi cărţi.

Acestea vor fi colectate până la data de 29 septembrie, când va fi organizat Târgul Jucăriilor. În cadrul acestuia, credincioşii pot dona o sumă de bani luând, în schimb, o jucărie, cu suma adunată în cadrul acestei campanii urmând a fi sprijiniţi copiii bolnavi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova şi cei care provin din localităţi defavorizate.

„Prin acţiunile sociale pe care le desfăşurăm în parohia noastră ne dorim să venim în ajutorul celor aflaţi în nevoie, iar de această dată ne îndreptăm atenţia către copii. Încercăm, atât cât ne stă în putinţă, să alinăm suferinţa copilaşilor şi ne bucurăm că de fiecare dată credincioşii răspund cu dragoste apelurilor pe care le facem, astfel încât să aducem o rază de bucurie în sufletele celor care se află în dificultate”, a precizat părintele Gabriel Sorescu.