CCS Craiova lansează “Student Studio”

0
132

Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, lansează astăzi studioului de înregistrări amenajat în cadrul proiectului “Student Studio”. Evenimentul este programat să înceapă la ora 11.00.

“Student Studio” se derulează în perioada august – decembrie 2013 şi este destinat atât trupelor studenţeşti, soliştilor, cât şi noilor talente şi îşi propune să le uşureze accesul la posturile de radio, televiziune sau case de discuri. „Amenajarea unui studio de înregistrări, dotat cu aparatură performantă de care să beneficieze atât membrii vechi ai cercurilor instituţiei, cât şi noile talente, a venit ca un răspuns la nevoile studenţilor craioveni care voluntariază în instituţia noastră. Grupul ţintă căruia ne adresăm este format din elevii din anii terminali de liceu şi studenţii cu veleităţi muzicale consistente, din care CCS va selecta cel puţin 8 noi formaţii şi solişti”, a afirmat Silviu Ionuţ Dumitrache, directorul CCS Craiova.

Proiectul “Student Studio” se va desfăşura până în luna decembrie a acestui an, în mai multe etape. Astfel, până pe 20 septembrie se desfăşoară campania de promovare a studioului ca oportunitate pentru noi talente, urmând ca în perioada 20 septembrie – 30 septembrie să aibă loc audierea şi selectarea acestora. Până la 1 noiembrie urmează lucrul în studio cu soliştii şi formaţiile mai vechi, dar şi cu noii membri, precum şi un concert cu soliştii şi formaţiile CCS Craiova. În perioada noiembrie – decembrie are loc realizarea primei copilaţii înregistrate şi montate în studioul CCS.