Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj face schimbări în echipă

0
1700

În ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, din ziua de 16 august, au fost stabilite mai multe schimbări în echipa inspectoratului. Astfel, este un nou inspector general adjunct, care a mai ocupat această funcţie, dar sunt modificări şi la alte departamente.

Inspectorul şcolar general adjunct Oana Zaharie va fi director al Casei Corpului Didactic Dolj, fiind înlocuită de Aida Ionescu, care a mai ocupat funcţia  până în2019. Sunt schimbări şi pe departamente. Inspectorul şcolar Leontina Monica Sună trece de la Perfecţionare la Management, alături de Gabriel Florian, Carmen Mihaela Popa şi Răzvan Jenaru, cel din urmă  fiind profesor la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova. Inspector pentru Perfecţionare va fi Irina Tiţoiu. Schimbări sunt şi la inspectorii şcolari pentru Resurse Umane. La acest departament va rămâne în continuare Alina Ciucă, nou-numiţi fiind Mădălina Neaţu şi Mihaela Jianu (care a fost director la Casa Corpului Didactic Dolj). Inspectori şcolari de Limba română vor fi Anca Pricină, Cristina Pretorian şi Teodora Badea. Şi la Educație Fizică este un nou inspector şcolar, Ionuţ Prohasca, pe acest post fiind până acum Alin Vancea. De asemenea, la Învăţământul profesional şi tehnic va reveni Simona Ciulu, care ocupă funcţia de director la Colegiul „Ştefan Odobleja” din Craiova.
La Matematică vor fi inspectori şcolari Cristina Ungureanu şi Tatiana Cristea. O nouă numire a fost făcută şi pe funcţia de inspector şcolar pentru Proiecte educaţionale care era ocupată de Ani Drăghici. Pe această funcţie a fost propus Ştefan Alexandru Liţă, director la Şcoala Terpeziţa din Dolj.
Numirile sunt valabile pentru anul şcolar 2022-2023.