Deputatul Claudiu Manda, a vizitat târgul din comuna Argetoaia

0
113

COMUNICAT DE PRESĂ

În cea mai apropiată duminică de sărbătoarea Sfintei Marii, anual, în comuna Argetoaia, are loc unul dintre cele mai mari Bâlciuri din judeţul Dolj, odată cu Sărbătoarea ”Fii satului”, la care participă peste 6.000 de oameni.

În acest an, preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a vizitat târgul din comuna Argetoaia, fiind alături de argetoieni la acest important eveniment. „Îmi face plăcere să fiu astăzi alături de oamenii din comuna Argetoaia, la o sărbătoare foarte importantă pentru ei. Foarte mulţi dintre locuitorii acestei comune în timpul anului sunt plecaţi la muncă, în diverse locuri, dar când se apropie acest moment, fii satului se întorc acasă, la cei dragi, se întâlnesc cu rudele, cu prietenii şi trăiesc cu multă intensitate şi plăcere această zi. O zi a regăsirii! Modul în care aceşti oameni ţin cu sfinţenie la acest obicei este de admirat. Felicit şi autorităţile locale pentru implicarea în viaţa comunităţii şi organizarea acestui eveniment. Le doresc oamenilor din comuna Argetoaia mulţi ani, să fie sănătoşi şi să se bucure în fiecare an de această frumoasă sărbătoare!”, a declarat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

La Argetoaia, preşedintele Claudiu Manda a fost însoţit de vicepreşedinţii Biroului Permanent Judeţean al PSD Dolj –  Alina Tănăsescu, Cosmin Vasile, Radu Preda, Mihai Neațu, trezorierul PSD Dolj, Alin Golumbeanu, președintele Organizației de Pensionari a PSD Dolj, Nicolae Vrapcea, și mai mulți reprezentanți zonali.