Preţuri între 35 şi 200 de lei la meciul cu AC Milan

0
153

Abonaţii Ştiinţei vor avea prioritate la cumpărarea biletelor pentru partida cu AC Milan, din preliminariile Europa League

faniUniversitatea Craiova a anunţat preţurile biletelor la meciul cu AC Milan, din turul 3 preliminar al Europa League, programat joi, 27 iulie, de la ora 21, pe arena „Municipal” din Severin. Preţurile sunt: 35 de lei la peluză, 65 de lei la tribuna a II-a, 80 de lei la tribuna I şi 200 de lei la tribuna 0. Biletele vor fi puse în vânzare începând de astăzi, la ora 10, la casele de bilete de la Sala Polivalentă din Craiova, al căror program de funcţionare va fi zilnic între orele 10-19. Astăzi însă au drept de a-şi cumpăra bilete doar posesorii de abonamente, care vor trebui să aibă asupra lor actul de identitate. De mâine îşi vor putea cumpăra bilete şi restul fanilor, însă posesorii de abonamente vor avea la dispoziţie în continuare o casă de bilete specială.  Sâmbătă, 22 iulie, în Turnu Severin vor putea achiziţiona tichete la meciul cu AC Milan de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”, care va găzdui în acea zi partida din Liga I Universitatea – Concordia, de la ora 18.30. Altfel, derby-ul din etapa a 3-a, dintre FCSB şi Universitatea Craiova se va disputa duminică, 30 iulie, de la ora 21, pe Arena Naţională.

Mangia, în presa italiană: “La Craiova e ca la Napoli”

Antrenorul italian al Universităţii Craiova, Devis Mangia, a declarat pentru Corriere dello Sport că atmosfera de la Craiova se aseamănă cu cea de la Napoli. „Clubul e organizat şi serios. Investeşte în infrastructură şi un nou stadion va fi gata în curând. E o echipă în creştere şi luăm lucrurile pe rând. Primul lucru pe care mi l-au spus când am venit aici: ”Uite, aici fotbalul este trăit ca în Napoli!” Şi este adevărat! Există acelaşi climat, o mare participare din partea tuturor, un ataşament puternic pentru culori”, a declarat Devis Mangia pentru Corriere dello Sport.