Florin Cîțu, alături de candidații PNL la Primăriile Sadova, Filiași, Terpezița, Carpen și Ostroveni

0
842

Premierul României, Florin Cîţu, a fost pe parcursul zilei de astăzi alături de candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru funcţiile de primari ai localităţilor doljene Filiaşi, Sadova, Terpeziţa, Ostroveni şi Catane. Prim-ministrul României a participat la două evenimente electorale desfăşurate în comuna Sadova şi oraşul Filiaşi.

La orele prânzului, premierul României, Florin Cîţu, s-a aflat în comuna Sadova, unde a participat la o întâlnire cu locuitorii din localitate, eveniment prilejuit de lansarea candidaturii domnului Horaţiu Mihai Lazăr la funcţia de primar al comunei. Evenimentul a avut loc în piaţa din localitate, iar cu această ocazie premierul României a făcut şi declaraţii de presă. ”Zona de sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare, dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani pentru această zonă, ci pentru că banii au fost irosţi, au fost alocaţi prost. Anul trecut şi anul acesta stăm şi reparăm ce a fost stricat în ultimii ani, cu bani mai puţini”, a declarat, astăzi, în comuna Sadova, județul Dolj, premierul Florin Cîţu.

Tot la Sadova, Florin Cîțu a vorbit de drumul expres Craiova-Lugoj și despre o posibilă schimbare a licitației pentru SF-ului al drumului Craiova-Lugoj, în sensul că s-ar putea lua în calcul și un SF pe bucăți pentru a urgenta perioada de implementare. ”Am alocat anul acesta – deşi trebuiau alocaţi de foarte mult timp – bani pentru drumul expres Craiova – Lugoj. Ne uităm dacă acel drum poate fi transformat în autostradă  pentru că merită această zonă. Am mai reveit și asupra altor proiecte, așadar, dacă este nevoie putem să luăm în calcul și de această dată reanalizarea SF/ului”, a mai afirmat Cîţu.

După ce a făcut baie de mulțime și s-a fotografiat cu cetățenii din Sadova, premierul a plecat spre Filiaşi, unde a participat la o întâlnire cu cetăţenii, eveniment prilejuit de lansarea candidaturii lui Daniel Pităroiu pentru funcţia de primar al oraşului. Evenimentul s-a desfăşurat vis-a-vis de primăria Filiaşi, în locaţia fostei Case de Cultură din oraş.

Pe toată durata vizitei, premierul României a fost însoţit de către preşedintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica, ministrul Apărării, senatorul Nicolae Ciucă, ministrul Energiei, deputatul Virgil Popescu, deputaţii Dan Vîlceanu, Ionuţ Stroe, Gigel Știrbu şi Nicolae Giugea. Alături de aceştia s-a aflat şi Virgil Daniel Gruia, candidatul PNL pentru primăria Terpeziţa, Gheorghe Cioboată, candidatul PNL pentru primăria Ostroveni şi Cătălin Daniel Cocora, candidatul PNL pentru primăria comunei Catane.