Suedia învinge Coreea de Sud, după o decizie VAR

0
321

O nouă decizie acordată de VAR a fost decisivă într-un meci de la Mondialul din Rusia. La Novgorod, naţionala Suediei a primit penalty în meciul cu Coreea de Sud, după ce arbitrul din El Salvador a consultat reluarea la un monitor aflat la marginea terenului, constatând că Viktor Claesson a fost faultat în careu, iar căpitanul Granqvist a transformat impecabil. A fost unicul gol al unui meci disputat, dar fără multe ocazii, tot europenii fiind mai aproape de gol, în prima repriză, prin Marcus Berg. Echipa care a eliminat Olanda şi Italia din drumul spre Mondiale, dar care a fost învinsă de România la Craiova, începe cu dreptul turneul final din Rusia şi conduce grupa, alături de Mexic, cu câte 3 puncte, în timp ce Germania şi Coreea de Sud au zero puncte.

Suedia – Coreea de Sud 1-0 (Granqvist 64 – pen.)

  • Suedia: Olsen – Lustig, Jansson, Granqvist, Augustinsson – Claessons, Ekdal (Hiljemark 71), Larsson (Svensson 81), Forsberg – Berg, Toivonen (Thelin 77). Antrenor: Janne Andersson.
  • Rezerve: Nordfeldt, K. Johnsson – Durmaz, Guidetti, Hiljemark, Thelin, Krafth, M. Olsson, Rohden, Svensson
  • Coreea de Sud: Cho – Lee Yong, Kims , Jang, Park (Kim 28) – J.S Lee, Ki, Koo (Seung-Woo 73) – Hwangs, Kim(Woo-Young 66), Son. Antrenor: Shin Tae Yong.