Dolj: Depistați la volan băuți și fără permis

0
457

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri, 17 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat, la volanul unui autoturism, un bărbat de 37 de ani, din comuna Plenița, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, acesta mirosea a alcool, însă a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe drumurile publice din Craiova, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.