Craiova: O avarie în Craiovița Nouă a lăsat cartierul fără apă. CAO repară și “craterul” apărut în asfalt pe strada Râului

0
473

O avarie de proporţii la o conductă ce aparţine Companiei de Apă Oltenia, pe bulevardul Tineretului, vis-a-vis de centrul comercial Kaufland, a închis traficul rutier și a lăsat fără apă caldă şi rece tot cartierul Craioviţa Nouă şi o parte din George Enescu. Reprezentanții CAO a comunicat faptul că „în vederea remedierii unei avarii produse in reteaua de distributie, in zona Bulevardului Tineretului, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță sistarea temporară a furnizarii apei potabile in cartierele Craiovita Noua si George Enescu, în data de 18.06.2018, intre orele 10:00 si 20:00. Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a retelei de ditributie a apei potabile”. Pentru a se putea lucra cu utilajele, Poliția  Locală a închis circulația pe sensul de mers către Calea Severinului.

Un alt „crater” a apărut și la intersecția străzilor Râului cu Bucovăț. Din cauza ploilor puternice din ultimele zile, asfaltul s-a rupt, tot Compania de Apă Oltenia fiind cea care va remedia problema.