Numai 992 de bilete pentru fanii Ştiinţei la finala Cupei României

0
678

După un an, două luni şi două săptămâni de la primul meci cu porţile închise din cauza pandemiei, Universitatea Craiova va fi implicată la cea dintâi partidă la care este permis accesul fanilor. Circa 3.000 de spectatori vor asista la finala Cupei României, dintre Ştiinţa şi Astra Giurgiu, sâmbătă, pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti.

Deşi mai sunt câteva zile până la finală, nu s-a anunţat nimic în privinţa accesului suporterilor. Clubul din Bănie a anunţat totuşi că fanii olteni au 992 de bilete rezervate, iar acestea vor fi direcţionate către abonaţii din acest sezon. Condiţii de intrare: vaccinare (cu zece zile trecute de la rapel), testare negativă, cu 72 de ore înainte de meci pentru test PCR şi cu 24 de ore înainte de meci, pentru testele rapide, ori se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

„Sperăm ca în cursul zilei de mâine să primim informații mult mai clare din partea organizatorilor despre procedura de vânzare a biletelor pentru finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu. În acest moment este sigur faptul că avem un număr de minim 992 de bilete rezervate suporterilor Științei și dorința clubului este aceea de a le direcționa spre abonații din acest sezon competițional” a anunţat Universitatea Craiova.