Dragoş Bon: “Acum trebuie să se vadă caracterul jucătorilor!”

0
467

Universitatea Craiova are patru eşecuri consecutive în campionat, dar speră să câştige totuşi cele trei meciuri din acest sezon, cele două rămase din play-off, pentru a termina pe podium, precum şi finala Cupei României. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, unul dintre secunzii lui Marinos Ouzounidis, Dragoş Bon, se bazează pe caracterul jucătorilor. Derby-ul cu FCSB este programat mâine, de la ora 21.30, iar finala Cupei României, cu Astra, se dispută sâmbătă, la Ploieşti.

„Nu suntem într-un moment pe care ni l-am dorit, este o perioadă dificilă, venim după nişte eşecuri la care nu ne aşteptam şi cu acest prilej vreau să le cer scuze suporterilor noştri, fiindcă ştiu că sunt la fel de afectaţi ca şi noi. Sper că le vom aduce bucurie după partida care urmează, cu FCSB. Se ştie că este un derby, indiferent de poziţia din clasament, şi un succes ar aduce bucurie fanilor noştri. Suntem profesionişti şi trebuie să luăm fiecare meci în parte şi cel mai mult contează partida care urmează, este un derby şi rezultatele pozitive aduc linişte. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu FCSB şi sper ca după joc să avem mult optimism pentru finala Cupei României. E clar că este un moment dificil, cauzat de un cumul de factori, eşecurile din ultimele etape, programul destul de încărcat, apar accidentări, apare oboseala, atât fizică, dar şi mentală. Cunosc însă foarte bine lotul nostru şi avem jucători de caracter, mă bazez că acest lucru va fi decisiv în acest final de sezon. Avem caracter şi în momentele dificile acest caracter trebuie să se vadă” a declarat Dragoş Bon.

Finala Cupei României va fi primul meci care se va disputa cu spectatori, după mai mult de un an şi două luni. „Este un moment pe care îl aşteptăm de foarte mult timp, atât eu, cât şi întreg lotul de jucători, suntem foarte fericiţi că vom avea din nou suporterii în spate şi cum la ultima finală a Cupei României au reuşit să ne ducă spre trofeu sunt sută la sută convins că va fi şi de această dată, la Ploieşti” a spus Dragoş Bon.