„Exeunt”, spectacolul creat în izolare de regizorul Bobi Pricop, va avea premiera vineri

0
492

„Exeunt”, spectacol creat în izolare de regizorul Bobi Pricop împreună cu şase actori din echipa Reactor, va avea premiera online vineri, la ora 19.00, iar spectacolul va fi transmis live pentru un număr limitat de participanţi, ca şi când ar avea loc în sala de spectacole a spaţiului Reactor, relatează news.ro.

Distribuţia este alcătuită din Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Hodade, Lucia Mărneanu, Lucian Teodor Rus şi Adonis Tanţa, iar biletele pot fi cumpărate de pe Eventbook. Ulterior, vor avea loc discuţii pe chat între spectatori şi echipă, iar a doua reprezentaţie este programată pe 23 mai, de la ora 19.00.

Potrivit sursei menționate anterior, evenimentul face parte din programul multianual „Postuman. Abordări performative”, care are ca scop sondarea implicaţiilor etice, psihologice şi socio-politice ale evoluţiei tehnologice. Acest program cultural este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.