Reghe: „Vom pleca de la Mediaş cu zâmbetul pe buze”

0
410
Laurenţiu Reghecampf

Înaintea plecării spre Mediaş, unde astăzi Ştiinţa va susţine partida cu U Cluj, antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a declarat destul de optimist, afirmând că echipa va obţine cel puţin un rezultat de egalitate. „Avem un moral bun după victoria cu FCM Târgu Mureş, dar suntem conştienţi că nu am realizat încă nimic. Sunt convins că vom face un joc bun la Mediaş, vom încerca să venim cu toate punctele, ar fi foarte importantă o victorie, dar în principal vrem să nu pierdem acest meci. Am încredere că vom pleca de la Mediaş cu zâmbetul pe buze. Nu vreau să spun mai multe despre acest meci, pentru că nu vreau să-i ambiţionez suplimentar pe cei de la U Clu, dar veţi vedea că noi vom avea o atitudine mei bună de la meci la meci. Vom întâlni un adversar foarte bun, care a evoluat la un nivel ridicat în inferioritate împotriva CFR-ului, chiar puteau să câştige acel joc. Clujul beneficiază de jucători de valoare precum Niculescu, Boştină, Ad. Cristea, însă eu cred că întregii echipe trebuie să-i acordăm o atenţie deosebită. Nu ştiu dacă Niculescu va avea o motiaţie suplimentară, dar ştiu că va trebui să ne luăm măsuri pentru a evita loviturile libere la care el este extrem de periculos”.

Cât despre situaţia fraţilor Costea, antrenorul a precizat că Florin este în revenire de formă, iar Mihai va rămâne în afara lotului şi pentru acest meci. „I-am spus lui Florin Costea că va marca la fiecare meci, sunt convins că el ne va ajuta foarte mult de acum încolo. În schimb, Mihai Costea nu a reintrat în lot, el efectuează un program special şi deocamdată nu ne poate ajuta. Pe mine mă interesează să am la echipă jucători care se pot implica total pentru îndeplinirea acestui obictiv, al salvării” a spus Reghecampf.

„Pandurii se salvează, CFR ar putea intra în hora retrogradării”

În privinţa indisponibilităţilor pentru jocul de astăzi: Reghe a precizat: „Ologu urmează un program de recuperare, sperăm ca peste 10 zile să fie apt de joc. Buşu nu trece prin cea mai bună perioadă, el a şi fost aprostrofat de spectatori la meciul cu Pandurii şi am decis că este mai bine să rămână pe bancă. La Crăciun nu se pune problema să joace din cauze medicale, iar Mihai este în afara lotului”. Tehnicianul Ştiinţei nu ia în calcul Pandurii în lupta pentru evitarea retrogradării, datorită jocului foarte bun pe care îl etalează gorjenii: „Nu am văzut meciul celor de la Pandurii, pentru că am jucat deja cu ei şi urmăresc alte echipe. Eu cred că Pandurii nu va avea probleme cu retrogradarea la cum joacă, ei puteau să câştige şi la Timişoara, i-am văzut şi la meciul direct şi cred că sunt deja salvaţi. Multe se vor lămuri în schimb după meciul Braşovului cu CFR, în sensul că echipa clujeană ar putea intra în această luptă pentru evitarea retrogradării. Noi avem aceleaşi şanse de a ne salva de la retrogradare precum înaintea ultimelor două jocuri, pentru că rezultatele celorlalte echipe implicate nu prea ne-au ajutat.