Ivanov, împrumutat de Craiova la Voluntari

0
225

Universitatea Craiova l-a împrumutat pe mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov la FC Voluntari până la sfârşitul acestui sezon. Transferat acum un an şi jumătate de la Gaz Metan Mediaş pentru 150.000 de euro, Antoni Ivanov nu a jucat deloc în acest sezon la Universitatea Craiova, fiind şi accidentat în ultima parte a anului trecut.

Concurând pe post la Universitatea cu Alex Cicâldău, Dan Nistor, Mihai Căpăţână şi Vali Constantin, bulgarul Ivanov şi-a exprimat dorinţa de a fi împrumutat, pentru a avea mai multe şanse să joace. Evaluat la 300.000 de euro de transfermarkt, Antoni Ivanov mai are contract cu Universitatea Craiova încă doi ani şi jumătate. De când a ajuns în Bănie, Ivanov a marcat două goluri, unul dintre ele în Europa League, contra lui AEK Atena, şi a oferit cinci pase decisive. Ultima prezenţă a lui Ivanov în tricoul Universităţii a fost în ultima etapă a sezonului trecut, în meciul cu CFR Cluj, când a intrat pentru ultimul sfert de oră.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a fost împrumutat la gruparea ilfoveană până în vara acestui an. Îi dorim mult succes! Născut pe data de 11 septembrie 1995, Antoni are 1,70 m. și este cotat la 300.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. El a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist la echipe precum Akademik Svishtov, Spartak Pleven, FK Sozopol, PFC Montana, Septemvri Sofia și Gaz Metan Mediaș. În tricoul medieșenilor a evoluat în 32 de partide în urmă cu două sezoane, reușind să-și treacă în cont un gol și o pasă decisivă. A evoluat până în acest moment în 32 partide, reușind să înscrie două goluri și să ofere 5 pase decisive în alb-albastrul Științei” este anunţul vicecampioanei.