Vegeta le-a făcut supă pe handbalistele Craiovei

0
106

Echipa de fală a Băniei, campioană europeană acum un an, a ajuns într-o situaţie deplorabilă, atât din pricina celor din conducerea clubului, acuzaţi voalat în dese rânduri chiar de antrenorul Bogdan Burcea, cât şi din cauza accidentărilor vedetelor Zamfir şi Ţicu. În seara aceasta, 3.500 de spectatori au plecat dezamăgiţi din Sala Polivalentă, după ce SCM Craiova a pierdut cu 23-26 (10-10) în faţa echipei care o eliminase dramatic din play-off-ul Champions League, Podravka Vegeta Koprivnica. Croatele n-au impresionat cu nimic, fiind ca valoare sub tot ce a întâlnit Craiova anul trecut în aceeaşi competiţiei, dar campioana este departe de look-ul din sezonul precedent. Gafele monumentale ale fetelor lui Bogdan Burcea au fost completate şi de lipsa de inspiraţie a antrenorului, care a trimis-o abia pe final pe teren pe Ana Maria Tănăsie, în timp ce Patricia Vizitiu nu a fost introdusă deloc. De asemenea, echipa n-a riscat pe final, când nu mai avea nimic de pierdut, neîncercând să joace om la la om, iar Burcea a refuzat să scoată portarul, pentru o superioritate numerică necesară.

SCM are 4 eşecuri la rând în cele două competiţii, cu şanse minime să ajungă în sferturile Cupei EHF, iar în campionat este pe locul 7.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Dzhukeva, Curmenţ – portari; Ianăşi 6 goluri, Trifunovic 5, Tătar 4, Şelaru 3, Tănăsie 2, Nikolic 2, Fachinello 1, Seric, Gjeorgjievska.