Cadouri pentru familii nevoiaşe

0
41

Organizaţia Femeilor Social Democrate Craiova desfăşoară în această perioadă o campanie de oferire de cadouri unor familiii nevoiaşe din municipiu. Mai exact, membrele Biroului Municipal al OFSD Craiova au identificat 170 de familii craiovene care vor primi câte un coş cu alimente pentru Crăciun, şi plăsuţe cu cadouri pentru copii. 

Săptămâna trecută, preşedintele OFSD Craiova, Aurelia Filip, însoţită de secretarul PSD Craiova, Radu Preda, şi directorii de la RAADPFL Craiova, Florin Lungu, şi Valentin Giurcă, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, au făcut fericite două fetiţe, din Cartierul 1 Mai, oferindu-le un computer pe care şi-l doreau de foarte mult timp, şi pe care familia nu îşi permitea să îl achiziţioneze.

În următoarele zile, membrele OFSD Craiova vor ajunge cu cadouri la copiii din Căminul de nefamilişti, şi la Spitalul Victor Babeş, la micuţii infestaţi cu HIV şi cei bolnavi de tuberculoză. „Următoarele acţiuni vor avea loc joi, 19 decembrie 2013, când întreaga organizaţie va oferi daruri copiilor din Căminul de nefamilişti din strada Paşcani, nr. 3, şi vineri 20 decembrie 2013, la Spitalul Victor Babeş, unde vom oferi daruri copiilor de la secţiile HIV şi Tuberculoză. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, fără de care aceste cadouri pe care le oferim nu ar fi existat, şi colegelor mele din Biroul Municipal al OFSD Craiova, care s-au implicat cu sufletul şi multă dăruire în acest proiect”, a mai declarat liderul social-democratelor craiovene, Aurelia Filip.